Esküvő:IMG_6235

Erre elsősorban Duna termünket ajánljuk, melynek minden pontjáról kitekintve a Kis-Duna szemet gyönyörködtető látványa járul hozzá a tökéletes esküvőhöz.
A polgári szertartás a szabadban is megrendezhető, saját stégünk pedig lehetőséget ad a kikötésre ezért akár hajóval is érkezhetnek a házasulandók.
A vastagpázsit, a sziklakert, a régi szekér, hordó, kandeláberek és a dísznövények gyönyörű hátteret biztosítanak az esküvői fotókhoz.

Konferencia, tréning:rendezveny400px

Legyen az előadás, konferencia vagy tréning nem csak a környezetet, hanem a tökéletes technikai feltételeket is biztosítjuk valamint a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont üzemeltetése során szerzett 10 éves szakmai tapasztalatunkkal is hozzájárulunk rendezvénye sikeréhez.
Széksoros elrendezésben 150 főig, iskolapados elrendezésben 75 főig tudjuk fogadni a résztvevőket.

Céges és privát rendezvények:cegesprivat400px

Céges évzáró vagy csapatépítő rendezvények, születésnapok, hazasági évfordulók és egyéb privát összejövetelek tökéletes helyszíne lehet Csárda éttermünk, a „Duna” és a szintén dunai panorámás „Vintage” rendezvénytermünk. Tapasztalt vendéglátós személyzetünk kiemelt figyelmet fordít a gondosan válogatott alapanyagokból készült ételek minőségére és azok udvarias profi felszolgálására. Vendéglátással kapcsolatos kéréseket minden esetben rugalmasan, ügyfeleink igényeihez igazítva kezeljük, legyen szó

  • Svédasztalról
  • Tányérszervizről
  • Szendvicsebédről
  • Hideg vagy meleg sültes tálakról

Vendéglátáson felül dekorációs és rendezvénytechnikai kéréseikkel is forduljanak hozzánk bizalommal.